Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Αποξηραμένο Μπλούμπερι 200γρ.
Κωδικός Προϊόντος: 1183
5,00€ /τεμ
Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

Ποσότητα σε τεμ

Τα φρούτα blueberries είναι εύγευστα και έχουν υψηλή θρεπτική αξία.

Αντίθετα είναι φτωχά σε λίπος, νάτριο και θερμίδες, γεγονός που τα τοποθετεί στην πρώτη βαθμίδα της υγιεινής διατροφής. Το blueberries είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C, Ε και Β- καροτίνη, σε σάκχαρα, σε κάλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα, πηκτίνη και φυτικές ίνες.

Τα blueberries περιέχουν 20 είδη ανθοκυανινών – ισχυρά αντιοξειδωτικά που δίνουν στα συγκεκριμένα μούρα το χαρακτηριστικό μπλε-ιώδες και κόκκινο χρώμα. Τα υπόλοιπα μούρα περιέχουν μόνο τρία έως τέσσερα είδη ανθοκυανίνων. Ένα φλιτζάνι blueberries μας δίνει επίσης βιταμίνη C , μέταλλα και μόλις 83 θερμίδες.

Το μπλέ βατόμουρο, ή μύρτιλο έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο «το βατόμουρο της ζωής»! Συμβάλλει στην μακροζωία, καθώς επιβραδύνει την γήρανση και ανανεώνει τον οργανισμό, απομακρύνοντας τα γερασμένα κύτταρα. Είναι διάσημο για την αντιοξειδωτική του δράση και επίσης προστατεύει τον εγκέφαλο από το εγκεφαλικό. Είναι πλούσιο σε φυτικές ορμόνες, που προστατεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις και μειώνουν την χοληστερίνη.

Συμβάλει στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα και προστασία από το διαβήτη, στην προστασία από τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, στην καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και των αιμοφόρων αγγείων και στην προστασία κατά της αρτηριοσκλήρυνσης. Βοηθάει στην προστασία του εντέρου, στη βελτίωση της όρασης και μείωση της κόπωσης των ματιών και προλαβαίνει τις εκφυλιστικές διακικασίες της γήρανσης του εγκεφάλου(Alzheimer).

Τέλος, τα μπλε μούρα αποτελούν άριστη πηγή βιταμίνης Κ, ελεύθερης βιταμίνης C και μαγγανίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τα μπλε μούρα είτε καταναλώνονται φρέσκα, αποξηραμένα, μαγειρεμένα, κατεψυγμένα, ή ως προϊόντα χυμού,, τα αντιοξειδωτικά τους οφέλη παραμένουν σταθερά και διαθέσιμα προς επεξεργασία από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η τιμή του προϊόντος αντιστοιχεί σε συσκευασία 200γρ.
( Τιμή κιλού:25.00e)Κατηγορίες: Αποξηραμένα Φρούτα
Προσφορές