Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Αποξηραμένα Ακτινίδια 200γρ.
Κωδικός Προϊόντος: 01181
2,95€ /τεμ
Χωρίς ΦΠΑ: 2,95€

Ποσότητα σε τεμ

 

Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. Επίσης, διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο. Η ύπαρξη πολλών βιταμινών καθιστά το ακτινίδιο ως το καλύτερο μέσο για την άμυνα κατά των μικροβίων. Επίσης, απομακρύνει τον κίνδυνο θρομβώσεων στο κυκλοφορικό σύστημα και διασφαλίζει τη σωστή πέψη και την εύρυθμη λειτουργία του εντέρου. Τέλος, συντελεί στη βελτίωση της όρασης, εξαιτίας της αντιοξειδωτικής λουτεΐνης που περιέχει.

Τα ακτινίδια είναι επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, αλλά και βιταμίνης Ε, που είναι απαραίτητες για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα!

Ακόμα, τα μαύρα μικρά σπόρια στο ακτινίδιο είναι πλούσια σε Ω-3 λιπαρά, που είναι πολύ σημαντικά για την καλή υγεία της καρδιάς.

Τα ακτινίδια είναι επίσης μία εξαιρετική φυσική πηγή φολικού οξέως. Έρευνες έχουν δείξει πως η συστηματική κατανάλωση ακτινιδίων σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, προστατεύει ιδιαίτερα τα παιδιά από την εμφάνιση ασθματικών κρίσεων.

Η τιμή του προϊόντος αντιστοιχεί σε συσκευασία 250γρ.
( Τιμή κιλού:11.80e)


Κατηγορίες: Αποξηραμένα Φρούτα
Προσφορές